Oferta de furnizare energie

Sunt anumiti factori care influenteaza costul energiei si exista, de asemenea, si reglementari care supun costul la o majorare prin accize, taxe, tarife si asa mai departe.

Pentru ca ne dorim clienti bine informati, suntem atenti la conditiile de contract si de pret practicate de piata si ne pozitionam intr-o zona confortabila si foarte avantajoasa pentru dumneavoastra.

Werk Energy inseamna un furnizor de energie verde care se adreseaza atat clientilor casnici (ce cumpara energie electrica pentru propriul consum casnic) cat si celor non-casnici (care cumpara energie electrica tot pentru uz propriu, dar in scop economic sau profesional). Asadar, vindem energia electrica al carei pret ramane neschimbat atata timp cat se respecta conditiile contractuale.

Indiferent de operatorul de energie din zona in care activati, noi vom colabora cu acesta astfel incat sa nu fie implicate costuri pentru dumneavoastra.

Asadar, vindem energia si oferim in conditii avantajoase si furnizarea acesteia in zona in care aveti nevoie de aceasta.

Oferta standard

Oferta indelung gandita de noi pentru dumneavoastra se refera la 12 de luni de contract, la facturi detaliate si la multe alte avantaje, iata-le mai jos!

CONSUMATORI CASNICI

CONSUMATORI NONCASNICI

Oferta personalizata
Solicitati oferta noastra si va vom satisface asteptarile! Pretul energiei este avantajos pe toata durata contractului. Aflati detaliile cerand o oferta specifica nevoilor dumneavoastra!
DE CE SA acceptati oferta noastra de furnizare de energie?
Oferta de furnizare energie

Procuparea continua in a oferi energie verde este adanc inradacinata in valorile noastre. Tocmai de aceea, ne gandim sa o facem accesibila tuturor celor care doresc sa participe, macar prin consum, la diminuarea rolului pe care energia electrica produsa din resurse neregenerabile si poluante il are in momentul actual.

Marii investitori mizeaza pe energia alternativa. Va asiguram de rezultatul avantajos al investitiei lor. Costurile percepute nu fluctueaza, nesiguranta lipseste din relatia client-furnizor. Iata de ce formulam oferte care nu pot fi ignorate de cei care tin cont de binele propriu si de eforturile de utilizare a energiei regenerabile.

DIN CE SE COMPUNE OFERTA NOASTRA DE FUNIZARE DE ENERGIE?
Oferta de furnizare energie
  • Datele legate de pretul energiei electrice
  • Elementele constitutive ale pretului
  • Avantajele ofertei de furnizare
  • Conditiile economice specifice
  • Conditiile de facturare
  • Valabilitatea ofertei
  • Durata contractului
  • Datele de contact
Doriti oferta personalizata?
Ce oferta va intereseaza?
Alegeti OferteleOferte multiple

Va intereseaza si alte servicii?