Centrale fotovoltaice pe acoperis

Noi, Werk Energy, asiguram construirea centralelor fotovoltaice de pe acoperis, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de o sursa de energie de care sa va folositi o perioada minima de 25 de ani!

In primii pasi ai colaborarii, va oferim consultanta initiala, in cadrul careia aflam care sunt necesitatile de consum de energie pentru imobil/locuinta si cum ne putem mula noi pe aceste necesitati.

Dupa aceea, proiectam o centrala fotovoltaica ce se va potrivi dimensiunilor, necesarului de consum, precum si bugetului de care dispuneti. Studiile personalizate pe care le vom efectua au ca scop reglarea centralei fotovoltaice astfel incat sa puteti beneficia de energie electrica din plin.

Ulterior, efectuam propriu-zis lucrarile de montaj al centralei care asigura productia de energie verde. De asemenea, energia electrica produsa in regie proprie pe acoperisul de o suprafata de minim 100 de metri patrati va aduce insemnate beneficii de ordin financiar.

Pe timp de zi, bateriile din cadrul centralei inmagazineaza energie electrica, iar pe timp de noapte o elibereaza, astfel incat sa puteti consuma energia electrica produsa in orice moment.

DE CE ESTE AVANTAJOASA O CENTRALA FOTOVOLTAICA PE ACOPERIS?
Centrale fotovoltaice pe acoperis

Pe langa avantajele descrise mai sus de a va produce in regie proprie energie pentru consumul imobilului in care locuiti, o noua lege permite proprietarilor care isi monteaza pe acoperis astfel de panouri solare cu putere minima de 1kW si cu putere maxima de 500 kW sa livreze productia reziduala (in plus) catre retelele nationale de energie electrica.

Productia de curent electric cedata astfel va fi platita cu un tarif net superior pretului de piata al energiei electrice timp de 15 ani, urmand ca din cel de-al 16-lea an sa fie platita cu tariful standard (pretul lui de piata). Iata cat de avantajoasa poate fi decizia de a apela la noi pentru montajul unei centrale fotovoltaice pe acoperisul dumneavoastra!

CE IMPLICA CENTRALA FOTOVOLTAICA PE ACOPERIS?
Centrale fotovoltaice pe acoperis
  • Autonomie energetica
  • Oportunitate de venit
  • O sursa de energie verde
  • Inlocuieste generatorul de curent
Doriti oferta personalizata?
Ce oferta va intereseaza?
Alegeti OferteleOferte multiple