Consultanta pentru certificate verzi

Certificatele Verzi sunt forme de sustinere a producatorilor de energie electrica din surse regenerabile. In cazul in care veti detine un parc fotovoltaic, veti putea beneficia astfel de subventii, regasite sub forma acestor certificate.

Werk Energy, ca furnizor activ in domeniul energiei, se numara printre cele mai solide si dinamice companii pe pietele de vanzare si achizitie directa a energiei si  certificatelor verzi; astfel, va putem  oferi, la cerere, consultanta pentru Certificate Verzi, deoarece procedurile si raportarile catre A.N.R.E. sunt complexe si intotdeauna ne dorim ca dumneavoastra sa obtineti beneficii cu un minim de efort.

Proportional cu energia verde produsa, obtineti Certificate Verzi, care se tranzactioneaza pe Piata Centralizata a Certificatelor Verzi sau pe Piata Contractelor Bilaterale ale Certificatelor Verzi.

Administrarea de parcuri solare este asigurata de noi pentru ca dumneavoastra sa puteti vinde cat mai multa energie electrica furnizorilor de pe piata si, in plus, la cerere va putem asigura consultanta in legatura cu Certificatele Verzi, astfel incat sa obtineti inca un lucru in avantajul dumneavoastra.

Ne ocupam de calculul energiei produsa anual, de administrarea contului de Certificate Verzi prin care este posibila accesarea pietelor de tranzactionare a acestora si prestam si alte servicii pentru dumneavoastra, astfel incat sa lasati in grija noastra procedurile si dumneavoastra sa va bucurati de subventii.

DE CE ESTE NEVOIE DE CONSULTANTA REFERITOARE LA CERTIFICATELE VERZI?
Consultanta pentru certificate verzi

Managerierea unui cont de  Certificate Verzi,  obtinut in urma punerii in functiune a unui parc fotovoltaic, tine de specificitatea domeniului si de intelegerea celor doua piete de profil. Pentru ca suntem pe deplin familiarizati cu conceptul, procedura si pietele, putem acoperi consultanta care va va scuti de mult timp si de multe resurse.

Noi intocmim ofertele de vanzare a Certificatelor Verzi, noi ne ocupam si de vanzarea efectiva a acestora. Raportarile catre organismele de reglementare pot fi efectuate tot de noi, astfel incat dumneavoastra sa fiti doar detinatorul acestor Certificate Verzi si mai apoi beneficiarul castigurilor in urma tranzactionarii cu succes a acestora. Practic, sistemul acesta este in ajutorul dumneavoastra, iar noi putem efectua volumul de munca in contul dumneavoastra.

 

CE ACTIUNI NECESITA CONSULTANTA PENTRU CERTIFICATE VERZI?
Consultanta pentru certificate verzi
  • Calculul de MWh produsi anual si a cotei pentru Certificatele Verzi
  • Administrarea contului de Certificate Verzi
  • Intocmirea ofertelor pe fiecare dintre cele doua piete
  • Tranzactionarea propriu-zisa a Certificatelor Verzi
  • Raportarea lunara catre Transelectrica
  • Raportarea lunara/semestriala/anuala la cerere catre A.N.R.E.
Doriti oferta personalizata?
Ce oferta va intereseaza?
Alegeti OferteleOferte multiple

Va intereseaza si alte servicii?