CSR

In sens larg, CSR se refera la implicarea mediului de afaceri in imbunatatirea calitatii vietii comunitatii in care isi produce efectele si de care se ajuta, si a devenit o activitate implicita pentru majoritatea companiilor.

In cazul nostru, lucrurile nu difera; gandim la fel de inalt si ne comportam ca atare, credem cu tarie in pasii mici care duc la idealuri marete si ii facem cat de des posibil, dincolo de incurajarea consumarii de energie verde exprimata prin domeniul nostru de activitate.

Valorile intrinseci ale colectivului Werk Energy se regasesc concret in actiuni prin care contribuim pentru un Pamant mai sanatos, unde consumatorii devin responsabili fata de Pamant dar si fata de ei insisi.

II suntem alături lui Cezar

Cine este Cezar? V-o cităm pe mama lui, Diana: „împart cu voi o poză cu Caezar, fiul meu, diagnosticat cu autism înalt funcțional, un bărbat de care sunt mândră, un adevărat luptător, care ne-a făcut pe toți din jurul lui să conștientizăm, să ne păstrăm speranța, să iubim necondiționat, să ne depășim limitele, să nu ne dăm bătuți niciodata!”
Așa s-a născut Cezar’s Angels. Asociația Cezar’s Angels are în plan să organizeze un sistem de case protejate pentru tinerii și adulții cu autism, marea majoritate a acestor persoane fiind internate în spitalele de psihiatrie, unde primesc medicație și hrană, dar fără să beneficieze de îngrijire specializate, de servicii psihologice, terapie ocupațională, etc. Menționăm că în România nu există niciun astfel de centru, iar acești tineri își pierd cu timpul toate achizițiile, devenind dependenți de oamenii din jur, sfârșind sedați în „lagărele” sistemului de servicii sociale din România.
Continuăm să ajutăm cum știm noi mai bine: oferind suport moral și financiar în formarea și dezvoltarea copiilor cu potențial.

Miscarea Nationala de Impadurire

In Octombrie 2011, am participat la Campania „Plantam Fapte Bune in Romania” privind activitatea de impadurire a unei suprafete de 6 Ha, prin sponsorizarea Consiliului Local Amasesti, Judetul Ialomita. Terenul nu a mai fost impadurit pana in prezent si se afla in domeniul public al Consiliului Ioca.

Daniel

Il sustinem in continuare pe Daniel sa-si atinga visul: sa fie independent. Acum este in clasa a 12-a si isi doreste sa urmeze o facultate. Ne implicam in formarea lui ca om si sustinem financiar formarea si dezvoltarea lui profesionala.

Roxana Ciceoi si Mihai Iulian

Ne dorim o lume mai buna, o lume sanatoasa, o lume cu zambete. Puterea de a vindeca durerea nu o avem, insa avem puterea de a o face mai usoara prin oferirea sprijinului financiar necesar tratamentelor medicale pentru copiii cu probleme.