Mentenanta parcuri fotovoltaice

Mentenanta parcurilor fotovoltaice este o conditie implicita a functionarii acestora. Pentru parcurile fotovoltaice, detinatorii si totodata beneficiarii din prezent apeleaza la noi pentru absolut toate lucrarile de mentenanta si service.

Suntem un constructor de parcuri solare ai carui ingineri si electricieni sunt calificati in mod special pentru a efectua lucrarile necesare in statiile parcurilor fotovoltaice, o activitate delicata si de multe ori periculoasa.

Intretinerea invertoarelor este o activitate de mentenanta a oricarui parc fotovoltaic. Service-ul actioneaza asupra intrerupatoarelor, sigurantelor de circuit, riscurilor de supratensiune ori asupra sistemului de ventilatie, conform manualului de intretinere a fiecarui echipament in parte.

Suntem o companie EPC (Engineering, Procurement and Construction). Dupa construirea unui parc fotovoltaic, monitorizam software-ul invertorului in mod constant, datorita faptului ca noi mentinem o stransa legatura cu producatorul acestuia.

Anual, inspectam parcul solar din punct de vedere al sigurantei, respectand reglementari de incendiu si alti factori. Impamantarea fundamentala, protectia anti-fulger si protectia fata de scurtcircuit vor fi analizate integral, concluziile rezultate incluzandu-se intr-un raport predat dumneavoastra.

Toate acestea, precum si alte informatii, se includ in rapoarte lunare care dumneavoastra va vor fi utile la tinerea evidentei privind costurile, productia, livrarea catre reteaua nationala, veniturile si, bineinteles, profitul. Facem acestea pentru dumneavoastra pentru a dovedi ca alegerea de parcuri fotovoltaice este o alegere buna. Energia alternativa este cea care merita tot efortul nostru si cea pe care dumneavoastra o veti aprecia.

DE CE PARCURILE FOTOVOLTAICE AU NEVOIE DE MENTENANTA?
Mentenanta parcuri fotovoltaice

Dincolo de faptul ca insasi fiabilitatea parcului fotovoltaic este obtinuta prin O&M (operare si mentenanta), aveti nevoie de intretinere de acest tip deoarece in mod cert doriti sa beneficiati la maximum de oportunitatile de producere a energiei electrice cu ajutorul energiei solare (energie regenerabila).

Administrarea parcurilor de acest tip cade integral in grija noastra, la fel si operarea parcurilor prin faptul ca un technician de intretinere este disponibil in permanenta. Faptul ca avem grija de investitia dumneavoastra indeaproape, de parca ar fi chiar investitia noastra, inseamna ca eliminam toti factorii perturbatori si orice risc, char si ascuns.

De exemplu, fara o inspectie cu camera termica nu se pot identifica zonele de panou solar care transforma energia solara in energie electrica mai putin decat ar fi trebuit. Zonele acestea pot aparea ca urmare a functionarii necorespunzatoare a invertoarelor si a cablurilor aferente. Mentenanta ajuta, asadar, la optimizarea performantelor.

Ce include mentenanta parcurilor fotovoltaice?
Servicii mentenanta Basic Standard Premium
Monitorizare zilnica
Raporturi analitice
Inspecția semestriala
Inspecția anuala
Întreținerea invertoare
Întreținerea transformator
Tehnician de întreținere permanent
Intervenție in caz de alarma La cerere 5 interventii inclusiv INCLUS nelimitat
Inspecție cu camera termica La cerere La cerere
Curățarea vegetației La cerere La cerere
Curățare panouri solare La cerere La cerere
Servicii suplimentare
Certificarea TUV Austria Hellas
Proceduri pentru certificate verzi energia produsa
Prognoza de producție

Servicii oferite de Werk Energy

  • Inspectie anuala
  • Inspectie cu camera termica
  • Monitorizare, raportari si interventii
  • Intretinerea transformatoarelor si a invertoarelor
  • La cerere: prognoza de productie si Certificate Verzi
  • La cerere: certificare de calitate TUVAustria Hellas
  • Alocarea de permanenta a unui tehnician de intretinere
  • Intretinerea locatiei (indepartarea vegetatiei si rozatoarelor)
Doriti oferta personalizata?
Ce oferta va intereseaza?
Alegeti OferteleOferte multiple

Va intereseaza si alte servicii?