Parcuri fotovoltaice

Parcurile fotovoltaice sunt sisteme care capteaza energia solara si o transforma in energie electrica prin intermediul celulelor solare (fotovoltaice). Acestea sunt surse importante de energie verde, pe care noi, Werk Energy, le promovam.

Oferim consultanta initiala pentru identificarea legaturii dintre dorintele dumneavoastra si solutiile noastre aplicabile pentru aceste sisteme, facem proiectare si studii personalizate, va prezentam solutiile adecvate si efectuam lucrarile necesare montarii unui parc solar.

Energia electrica rezultata va poate aduce venituri, deoarece noi vom achizitiona pe termen lung energia produsa la un tarif mai mare decat tariful practicat pe piata si il vom comercializa pe pietele de profil.

Parcurile solare necesita mentenanta pentru a avea performante bune pentru o perioada indelungata de timp; fara mentenanta scade factorul de productie a parcului pe termen mediu si lung. Asiguram mentenanta acestora, indeplinim operarea comerciala si corectam energia reactiva (pentru a rezulta un sistem conformat Ordinelor A.N.R.E.). Energia reactiva este energia de care nu beneficiati in scopul consumului, dar pe care o regasiti de plata pe factura, deci care vi se imputa la costuri. Asadar, caracteristicile conteaza pentru noi, iar beneficiile pentru dumneavoastra.

O instalatie solara are o durata de viata de 25 de ani, insa aceasta poate fi depasita printr-o mentenanta profesionala astfel incat sa se bucure de beneficiile pe care energia verde le implica.

De ce sa alegeti energia verde?
Parcuri fotovoltaice

Motivele alegerii energiei verde in detrimentul energiei produse prin alt mod sunt puternice, convingand din ce in ce mai multe persoane fizice si juridice sa apeleze la aceasta modalitate de asigurare a energiei electrice.

Faptul ca energia electrica verde produsa nu va suferi fluctuatii in costuri, asa cum se intampla cu energia electrica obtinuta in mod clasic, inseamna constanta, predictie si de aici planificare exacta si pe termen lung a bugetului. Bineinteles, argumentele plasate in favoarea alegerii energiei verzi sunt mai multe, enumerate in ceea ce urmeaza.

Energia fotovoltaica este energie verde, obtinuta dintr-o sursa primordiala: radiatia solara. Nu are factori poluanti, este economica si este de cea mai buna calitate, tensiunea constanta, la nivelul optim, fiind asigurata din surse naturale fara afectarea naturii.

Ce avantaje va ofera energia fotovoltaica?
Parcuri fotovoltaice
  • Este energie electrica nepoluanta
  • Sursa acesteia este permanenta si asigurata
  • Va include activ in tabara pro-energie verde
  • Este o sursa sigura de venit pentru dumneavoastra
  • Asigura productia de curent electric si pe vreme innorata
  • Ofera independenta fata de tertii care majoreaza tarifele
Doriti oferta personalizata?
Ce oferta va intereseaza?
Alegeti OferteleOferte multiple