Despre noi

Suntem prin excelenta un furnizor de energie electrica ce va ajuta sa reduceti considerabil costurile cu furnizarea energiei. De asemenea, incurajam cresterea nivelului de productie a energiei electrice obtinute din surse regenerabile prin instalarea de centrale fotovoltaice pe acoperis.

Infatisam un pachet complet de servicii, care sa aduca tuturor clientilor nostri acoperirea efectiva a nevoilor legate de energie si de protejare a bugetului. Ne dorim astfel sa reprezentam un factor important in mentinerea business-ului dumneavoastra pe o panta ascendenta.

Furnizarea propriu-zisa de energie poate fi facuta de multi alti furnizori, insa noi ne diferentiem in mod pozitiv prin faptul ca departamentul nostru de contractare, intretinere si service ofera o analiza pre-contractuala. De asemenea, oferim consultanta de specialitate in perioada de negociere si derulare a contractului, pentru ca dumneavoastra sa puteti lua decizii avantajoase imediat, si pe termen mediu si pe termen lung in ceea ce priveste energia electrica.

Ne dorim sa putem oferi energie verde, astfel incat sa respectam natura, pentru a beneficia cu totii de o calitate imbunatatita a vietii.

Normele nationale si cele internationale privitoare la standardul calitatii energiei sunt litera de lege pentru noi. Reglementarile A.N.R.E. (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) guverneaza toate aspectele domeniului in care activam.

Tinuta noastra morala solida, precum si inteligenta ampla si analitica ce ne caracterizeaza isi au echivalente in respectul, calitatea si siguranta de care dumneavoastra puteti beneficia. Detinem o intelegere ampla a pietei, obisnuim sa fim rigurosi in analiza si flexibili in solutii; capacitatea noastra de coordonare este peste medie pentru ca altfel nu am putea sa excelam in acest domeniu.

Cine suntem?
Despre noi

Suntem un furnizor de energie cu preturi competitive si solutii personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri.

Suntem, de asemenea, un factor de crestere a rolului pe care energia regenerabila o poarta.

Punem un accent vizibil pe energia verde, dar si pe tehnologiile verzi prin care sa puteti creste productivitatea si micsora consumul de energie (deci si costurile). Serviciile noastre sunt de furnizare a energiei electrice si servicii conexe, dar suntem deschisi si sa va impartasim cunostintele noastre despre centrale si parcuri fotovoltaice si aducem propuneri de investitii in acest domeniu.

Piata energiei persista deseori drept subiect central in mass-media deoarece este o piata volatila, in care reglementarile, nivelurile de pret, accizele si taxele se pot schimba semnificativ. Noi suntem cei care ne preocupam de aceste lucruri, pentru ca nu dorim numai sa anuntam ca ne dedicam 100% pentru satisfacerea clientilor, ci sa dovedim acest lucru prin fapte.

Ce facem?
Despre noi
 • Furnizam energie electrica la preturi competitive
 • Ofertam atractiv consumatorii casnici si noncasnici
 • Verificam calitatea energiei furnizate
 • Realizam studii de optimizare a consumului electric
 • Instalam centrale solare pe acoperisul dumneavoastra
 • Construim si operam parcuri fotovoltaice
 • Oferim mentenanta si operarea comerciala a parcurilor fotovoltaice
 • Cumpararam energia produsa de sistemele solare si alte resurse regenerabile
 • Corectam parametrii energiei reactive a consumatorilor finali
 • Instalam statii de incarcare masini electrice
 • Corectam parametrii energiei reactive a parcurilor fotovoltaice conform Ordin ANRE
 • Oferim consultanta pentru certificate verzi
De ce werk Energy?
16
ANI DE EXPERIENTA
5164
MWh ENERGIE VERDE EMISA IN 2015
3724
CLIENTI FERICITI