Termeni si conditii

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE INAINTE DE UTILIZAREA ACESTUI WEB SITES ( denumit in continuare Site-ul sau Website-ul)

Continutul site-ului www.werkenergy.ro care include: imagini, text, grafica, materiale audio-vizuale si nu numai, constituie proprietatea WERK ENERGY SRL, daca nu este altfel specificat.
Prin accesarea si utilizarea acestui site ati fost de acord cu termenii si conditiile de utilizare si toate dispozitiile legale aplicabile.Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni nu utilizati acest site.
Este interzisa utilizarea oricarui material sau informatie de pe site fara permisiunea scrisa a WERK ENERGY SRL.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document sau material derivat din orice informatie de pe site.
Este interzisa modificarea si folosirea oricarei informatii (atat text cat si foto sau video) continute in paginile site-ului.

Ne rezervam dreptul de a folosi orice modalitate legala de sanctionare a incalcarii Termenilor si conditiilor stabilite in acest site in conformitate cu prevederile Legii nr.8/1996 a drepturilor de autor si a oricaror alte prevederi legale aplicabile.