Corectarea energiei reactive a parcurilor fotovoltaice conform Ordin ANRE

Conform Ordinului A.N.R.E., detinatorii de parcuri solare sunt obligati sa corecteze energia reactiva, ca masura luata pentru protejarea intregului sistem si pentru folosirea in scop constructiv a energiei electrice rezultate.

Energia reactiva este forma de energie de care nu beneficiati, insa pe care o regasiti pe factura de plata, asadar corectarea parametrilor energiei reactive, pe langa obligatia legala necesar a fi indeplinita, va aduce si beneficii financiare.

Punem la dispozitie solutii tehnice eficiente si sisteme necesare in vederea compensarii/reglarii  parametrilor energiei reactive si aducerea in acest mod la parametrii admisi de legislatie. Cand deveniti producator de energie electrica, exista norme tehnice de punere in functiune care trebuie respectate.

Operatiunea de compensare a energiei reactive implica anterior realizarea unui studiu energetic, pentru a se putea seta nivelul de modificari necesare pentru ajungerea la parametri in conformitate cu obligatia legala.

DE CE ARE NEVOIE PARCUL FOTOVOLTAIC DE CORECTAREA ENERGIEI REACTIVE?
Corectarea energiei reactive a parcurilor fotovoltaice conform Ordin ANRE

Aceasta actiune se refera la reglarea parametrilor energiei reactive conform normelor in vigoare, care sa nu permita crearea de costuri suplimentare.

CE INCLUDE CORECTAREA ENERGIEI REACTIVE PENTRU PARCURILE FOTOVOLTAICE?
Corectarea energiei reactive a parcurilor fotovoltaice conform Ordin ANRE
  • Se folosesc bobine sau baterii pentru corectarea anumitor parametri
  • Sistemele se monteaza in transformatorul parcului solar
  • Actiunea de corectare creste durata de viata a instalatiilor
Doriti oferta personalizata?
Ce oferta va intereseaza?
Alegeti OferteleOferte multiple

Va intereseaza si alte servicii?