Corectarea energiei reactive

Corectarea energiei reactive aferente consumului reprezinta ansamblul de echipamente si actiuni in vederea aducerii acesteia la parametrii admisi de legislatie, pentru ca acest cost al energiei reactive sa fie minim.

Atat in ceea ce priveste energia verde pe care o furnizam, cat si energia electrica rezultata in mod conventional, exista in cadrul facturii emise si un cost calculat pentru energia reactiva. Mai precis, aceasta este energia electrica pe care o platiti fara sa beneficiati in mod direct de ea, prin consum.

Da, energia reactiva nu ajunge la dumneavoastra pentru consum, dar se plateste si este in interesul dumneavoastra sa oferiti ocazia unei companii din domeniul energiei, precum suntem noi, Werk Energy, sa efectueze corectarea energiei reactive, conform Ordinului A.N.R.E. Pretul energiei reactive este reglementat si aprobat de autoritatea competenta in functie de factorul de putere mediu si de valoarea acestuia in intervalul de decontare.

DE CE AVETI NEVOIE DE CORECTAREA ENERGIEI REACTIVE?
Corectarea energiei reactive

Va doriti facturi mai mici la curentul electric? O masura completa implica reducerea costurilor pentru fiecare componenta in parte a pretului. Daca reducerea efectiva a consumului inseamna o scadere a facturii, la fel de adevarat este ca si corectarea energiei reactive aferente consumului inseamna o scadere a facturii.

PRIN CE SE REALIZEAZA CORECTAREA ENERGIEI REACTIVE?
Corectarea energiei reactive
  • Corectarea factorului de putere prin bobine sau baterii de compensare in baza studiului efectuat de noi
  • Se monteaza in transformator

 

Doriti oferta personalizata?
Ce oferta va intereseaza?
Alegeti OferteleOferte multiple

Va intereseaza si alte servicii?